Sposób przygotowania

Kapuste kiszona(ja robie z litrowego słoika) myjemy wodą,następnie odciskami i kroimy,marchewke obieramy i trzemy na tarce,cebule czerwona kroimy w kosteczke i dajemy wszystko do miski. Polewamy olejem doprawiamy pieprzem i sola i na koniec koperek. Całość mieszamy i zostawiamy na 15min przed podaniem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    często robię do obiadu taką
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię taką kapustkę
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    achhh mój przysmak
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    lubie to
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !