Sposób przygotowania

Jaja ugotowane na twardo przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Pieczarki z cebulką podsmażyć na patelni, wystudzić i wymieszać z majonezem, żółtkami, kucharkiem i pieprzem. Nafaszerować białka :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre na Wielkanoc
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    przyznam, że nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anula250

    Muszą być pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KLEO

    mmm niebo w gębie ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika64

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    robię podobne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne - lubię faszerowane jajka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    lubię takie jajka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dzikowiec

    Robię identyczne, są przepyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy takich nie jadłam :-) spróbuję zrobić
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    Ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    świetne i niezawodne na imprezki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !