Sposób przygotowania

Najpierw Jaja ugotować na twardo, kiełbasę wrzucić do gotującej wody i chwilkę pogotować. Do wywaru z wędzonki należy dodać do smaku zakwas, liść laurowy, ziele angielskie, zetrzeć chrzan i zagotować. Zdjąć z ognia i powoli wlać 12% śmietanę (wcześniej śmietanę należy rozrobić w niewielkiej ilości gorącego wywaru). Wymieszać. Pod koniec gotowania doprawić barszcz przyprawami. Po ugotowaniu, barszcz podajemy z jajkami, kiełbasą i czosnkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !