Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Grzybki leśne namoczyć i zagotować. Na patelni rozgrzać smalec. Wrzucić do niego pokrojoną w dużą kostkę wieprzowinę (najlepiej, żeby była poprzerastana tłuszczem - ja dałam karkówkę), pierś z kurczaka, boczek, przekrojone na 4 części pieczarki, pokrojoną w ćwiartki cebulę i namoczone grzyby leśne. Całość oprószyć solą i pieprzem, chwilę razem smażyć.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    wspaniały pomysł i bardzo smaczne paszteciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zupełnie nowe wykorzystanie formy muffinkowej. Bardzo pomysłowe.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeszcze nigdy nie robiłem takich małych pasztecików
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja też zrobiłam je po raz pierwszy i z pewnością nie ostatni.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie niby pączki, ale pasztecikowe. Pomysł wart wyróżnienia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczne paszteciki
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ smakowicie wyglądają te paszteciki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !