Sposób przygotowania

Cukier, cukier waniliowy, wodę, margarynę i kakao należy zagotować. Następnie przypalić na złoty kolor mąkę, na patelni i dodać do masy. Na koniec rozmiksować jajko i dodać do masy. Powstałym nadzieniem smarować wafle.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajny przepis i łatwy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    muszę ten przepis wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    do wafli- a ja wafle uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !