Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka marchwiowo-rzodkiewkowa Eli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

młoda marchewka 500 g
rzodkiewki 1 pęczek
cebula biała 1 sztuka
sól do smaku
majonez wedłud uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka marchwiowo-rzodkiewkowa Eli

Obraną,umytą i osuszoną marchewkę zetrzeć na tarce z małymu oczkami.Umyte i osuszone rzodkiewki zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.Cebulę drobno posiekać.Wszystko przełożyć do miski,dodać sól,pieprz do smaku,majonez i wymieszać.Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 23.09.2011 04:13
same pyszności
gusia1000 01.09.2010 00:14
samo zdrowie.
wedith1 29.07.2010 22:04
Super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak