Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt na gigancie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jaja 8
cukier 8 łyżek
proszek do pieczenia 1 łyżka
mąka 8 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt na gigancie

Jaja miksujemy z cukrem. Po utworzeniu się delikatnej piany dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem. Pieczemy ok pół godziny nie zaglądając do piekarnika, bo opadnie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 12.04.2012 13:40
Uff z 8 jaj?! Prawdziwy gigant;p
EWI 11.04.2012 13:18
FAJNY ALE NAZWA REWELACYJNA :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak