Sposób przygotowania

Wszystkie jarzyny tzn marchew,pietruszke,ziemniaki,seler myjemy dokładnie i gotujemy razem ze skórą do momentu aż będą miękkie. Potem zostawiamy do ostygnięcia. W między czasie gotujemy na twardo jajka i studzimy,ogórki na occie kroimy w drobna kosteczke. Gdy warzywa beda zimne kroimy je na maszynce do krojrnia warzyw-na sitku lub recznie w kosteczke,dodajemy do całośći. Jajka tak samo w kosteczke. kroimy bardzo drobno w kosteczke cebule(najlepiej czerowna-ładnie wygląda) Wszystko dajemy do jednego naczynia,dodajemy groszek(można też dodać kukurydze) majonez i musztarde,mieszamy bardzo dokładnie i doprwaiamy sola i pieprzem do smaku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    też taką robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    bardzo lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !