Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Sos: Obrane cebule i czosnek drobno siekam i szklę na 3 łyżkach oliwy na bardzo małym ogniu tak, żeby cebule zmiękły, a nie zrumieniły się. Dodaję posiekany czosnek, lekko podsmażam. Dodaje pomidory z puszki, soli, pieprzu do smaku i dalej duszę sos na małym ogniu do zgęstnienia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    świetnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooo
  • 0
    dsc_1104
    Opublikowano

    Aleksandra/Olcia

    Mniam super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Smaczne fileciki...lubię taką rybkę.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobra rybka z dobrymi dodatkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna ryba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata92

    Jeszcze takiej nie jadłam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !