Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ser biały przepuszczam razem z masłem przez praskę, dodaję cukier puder i mąkę. Zagniatam na miękkie ciasto. Wkładam na pół godziny do lodówki. Po tym czasie wałkuję ciasto tak jak na pierogi. Z rozwałkowanego placka wycinam za pomocą szklanki koła.


Komentarze

  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    hehe, robiłam takie kiedyś :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam te ciasteczka!!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Robiłam kiedyś takie i są przepyszne.Już na ciepło znikały w mig.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !