Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bagietkę przekrawam wzdłuż tak jak do hot-doga, rozkładam i ze środka wybieram trochę miąższu. W środku smaruję bułkę dokładnie topionym serkiem. Obkładam bułkę plastrami szynki i sera żółtego. Ogórki konserwowe kroję wzdłuż w ćwiartki, a paprykę konserwową w paski. Warzywa układam wzdłuż bagietki po środku.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super pomysł
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    bardzo efektowne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo pomysłowe- świetnie wyglądają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Tak podane kanapeczki wyglądają rewelacyjnie, bardzo chętnie je przygotuję na najbliższe spotkanie ze znajomymi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    świetna alternatywa dla tradycyjnych kanapek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !