Sposób przygotowania

Umytą cukinie i bakłażana kroimy w centymetrowe plastry.

Podsmażamy je z obu stron na oliwie na patelni grillowej.

Pod koniec podsmażania dodajemy posiekaną papryczkę chili.

Doprawiamy do smaku.

W naczyniu żaroodpornym układamy na przemian plastry cukinii, pokrojoną mozarellę, plastry bakłażana i tak do wyczerpania składników.

Posypujemy chilli i polewamy kilkoma kroplami sosu tabasco.

Zapiekamy w 200 stopniach do rozpuszczenia sera.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Bardzo smaczne! Super masz przepisy w księdze :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mmm coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !