Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z grilla

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty pstrąga 4 szt
Pieprz cytrynowy mielony Prymat 4 łyżka
suszone pomidory 2 łyzka
czosnek 1 łyzka
cytryna 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla

Umytą rybę nacieramy porządnie pieprzem cytrynowym.

Grillujemy często przewracając aby się nie przypaliła.

Upieczoną rybę polewamy sokiem z cytryny i posypujemy suszonymi pomidorami z czosnkiem.

Ta przyprawa pasuje idealnie, polecam :)

Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak