Sposób przygotowania

Mąkę i cukier puder siekamy z margaryną.

Jajka roztrzepujemy z ziarenkami wanilii, dodajemy do mieszanki.

Zagniatamy na gładkie ciasto, wkładamy na godzinę do lodówki.

Rozwałkowujemy i wycinamy foremkami wesołe ciasteczka.

Wbijamy w nie patyczki do szaszłyków i pieczemy w 180 stopniach do zrumienia. Czas zależy od piekarnika.

Po wystudzeniu ciasteczka smarujemy lukrem, wykładamy według uznania lukrem plastycznym i ozdabiamy pisakami bądź cukrowymi koralikami.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    wyglądają rewelacyjnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    wyglądają cudnie i na pewno tak też smakują:)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !