Sposób przygotowania

Dokładnie opłukane i osuszone sałaty ułożyć na półmisku. Paprykę pokroić w paski, ogórek w plasterki. Rzodkiewki umyć i osuszyć, a następnie pokroić na półplasterki. Czosnek rozetrzeć z solą i pieprzem, dodać olej i sok z cytryny. Wymieszać, wszystkie warzywa skropić sosem i schłodzić w lodówce.

Idealnie orzeźwia i wyśmienicie smakuje.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    W sam raz na lato
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    małe urozmaicenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    proste i szybkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne i zdrowe
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię sałatki
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię jak jest kolorowo
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    zielono-czerwono i zaraz tam kolorowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    bardzo dobra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    może powinna się nazywać zielona sałatka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    widziałem bardziej kolorowe potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    lekka i smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zielono:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszna i zdrowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    yami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !