Sposób przygotowania

Żółtko, musztardę, masło i mleko wlewam do miseczki i ubijam trzepaczką na parze, aż sos zgęstnieje. Następnie zdejmuję miskę z garnka z parującą wodą i ciągle ubijając, dodaję sok z cytryny, na koniec doprawiam sos solą i pieprzem. Sos podaję do jajek po benedyktyńsku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mmm...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    dość ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna96

    Tego właśnie szukałam :) Dzisiaj wypróbuje .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !