Sposób przygotowania

Krem czekoladowy wykładam z lodówki, wstawiam na kilkanaście sekund do kuchenki mikrofalowej, aby się rozpuścił i łatwiej było nim smarować ciastka. Biszkopciki wykładam z opakowania, każde ciastko smaruję od płaskiej strony kremem czekoladowym. Zlepiam z drugim suchym biszkopcikiem i odstawiam. Tak postępuję aż do wyczerpania biszkopcików. Gotowe biszkopciki przechowuję w lodówce. Podaję z ciepłym mlekiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Szybko i mam nadzieje że smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    fajny przepis :)
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !