Sposób przygotowania

Śmietanę ubijać z cukrem pudrem , dodać rozpuszczoną żelatynę. Zrobić galaretki wg przepisu na opak wlać do płaskiego naczynia , jak stężeją pokroić w kostkę dodać do masy i wymieszać. Przekroić biszkopt na połowę . Smarować masą przełożyć drugim plackiem i wierzch smarujemy bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Lubię to ciasto:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciasto pyszna a nazwa ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pycha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pierwsze słyszę o tym cieście, ciekawe czy dobre??:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszne ciasto polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    robię podobne, jest pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pychotka podobne robiła kiedyś moja mama:)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    przepyszny deser !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    extra biszkoptowy przekładaniec- pomysłowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetne ciasto, akurat na upały :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    nie słyszałem nigdy takiej nazwy ale ciasto jadłem:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna nazwa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina16

    robię podobny z jogurtem naturalnym ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !