Sposób przygotowania

W jednej misce mieszamy składniki płynne a w drugiej suche. Łączymy je se sobą.

Do papilotek nakładamy po łyżce ciasta i na środku układamy po plasterku banana. Przykrywamy go jeszcze jedną łyżką ciasta.

Muffinki pieczemy około 20 minut (do suchego patyczka) w temperaturze 180 stopni.

Wystudzone smarujemy jogurtem, bita śmietaną lub kremem czekoladowym i dekorujemy ozdobami cukierniczymi.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    na zdjęciu wygląda cudnie:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    na zdjęciu wygląda cudnie:))
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    mistrzostwo ')

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !