Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem, dodawać na przemian budyń z mąką zmieszaną z proszkiem, dolewając śmietankę. Na koniec dodać ubite białka. Przełożyć do natłuszczonej i wysypanej bułką tartą formy. Piec 45 min w temp. 175st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo apetyczna babeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wspaniale się prezentuje Twoja babka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda niesamowicie, wspaniałe ciasto
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    wspaniała babka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowita babeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda rewelacyjnie
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    Coś niesamowitego, przepyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !