Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koreczki z fetą, oliwkami i papryką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

feta 1 kostka
papryka czerwona 1 szt.
oliwki 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Koreczki z fetą, oliwkami i papryką

Paprykę myję, przekrawam, usuwam gniazda nasienne, kroję w kostkę. Ser feta także kroję w taką samą kostkę. Oliwki osączam z zalewy. Na małe wykałaczki nabijam kawałki papryki czerwonej, na to kostka sera feta i zielona oliwka. Ustawiam gotowe koreczki na talerzyku lub półmisku. Wstawiam koreczki do lodówki, przed przyjściem gości podaję na stół.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak