Sposób przygotowania

Do garnka wlać mleko, wodę i ugotować ryż na sypko. Do ugotowanego ryżu dodać sól, pieprz, cukier, utarty ser, jaja i dokładnie wymieszać, masa musi być spoista. Formować okrągłe kotleciki, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na oleju. Można podawać z sosem pomidorowym i ziemniakami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    EWI

    mmmmm......
  • 2
    original
    Opublikowano

    safcia

    doby pomysł na obiad sobotni
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ooo podoba mi się:))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    lubię takie/..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !