Sposób przygotowania

Pstrąga nacieramy solą i pieprzem, okładamy plastrami cytryny i koperkiem.Masło ucieramy z przeciśniętymi ząbkami czosnku, doprawiamy do smaku.Pstrąga układamy w naczyniu żaroodpornym i smarujemy ze wszystkich stron masłem.Polewamy winem i pieczemy w tem. 200 C około 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taką rybkę to mogę zjeść ze sztuk dwie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmm pstrąg i czosnek! uwielbiammm...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale już dawno nie jadłam takiego pstrąga :) Aż mi ślinka cieknie !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam pstrąga.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !