Sposób przygotowania

PORCJĘ ROSOŁOWĄ ZALEWAMY WODĄ I GOTUJEMY ZBIERAJĄC WYTWORZONĄ PIANĘ. W MIĘDZY CZASIE PRZYGOTOWUJEMY SOBIE WARZYWA. KIEDY WODĄ ZACZYNA SIĘ NAM GOTOWAĆ DODAJEMY DO SMAKU KUCHAREK, WARZYWA OBRANE , ZIELE ANGIELSKIE I LIŚĆ LAUROWY. GOTUJEMY. DOPRAWIAMY KONCENTRATEM I DODAJEMY KOSTKĘ ROSOŁOWĄ. POD KONIEC GOTOWANIA DODAJEMY ROZROBIONE DWIE ŁYŻKI MĄKI Z WODĄ I DWIE ŁYŻKI ŚMIETANY. DODAJEMY DO ZUPY I DOPROWADZAMY DO ZAGOTOWANIA. DODAJEMY DO SMAKU PIEPRZU I GOTOWĄ ZUPĄ ZALEWAMY UGOTOWANY MAKARON.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Moja ulubiona
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię nawet bardzo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    z kluskami bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    dzisiaj zrobię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !