Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i kroimy w cienkie paseczki - tradycyjne frytki. Smażymy je w głębokim tłuszczu. Mięso kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju, kiedy mięso jest już miękkie dodajemy sos i całość doprawiamy wedle potrzeby solą i pieprzem. Na talerz wykładamy usmażone frytki oraz usmażone mięso, jemy razem na gorąco

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    och.... pychota!!!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    smacznie wyglada mozna by sprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pierś z kurczaka zawsze dobra ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zoldiar

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    nie tylko studencki, ja też lubię tak zjeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    apetycznie wygląda...
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, chętnie bym zjadła
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    ja bym tez zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !