Składniki:
cielęcina | 1 kg |
sok z cytryny | 2 łyżki |
skórka cytrynowa | 0.5 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
słonina | 3 plasterki |
czosnek | 2 ząbki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
sól | |
estragon | 1 łyżka |
cielęcina | 1 kg |
sok z cytryny | 2 łyżki |
skórka cytrynowa | 0.5 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
wino białe wytrawne | 3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
słonina | 3 plasterki |
czosnek | 2 ząbki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
sól | |
estragon | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: