Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z kiełkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
cebula 1 szt
kiełki rzodkiewki 2 łyżki
ogórek zielony 1/4 szt
oliwa
sok z cytryny
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z kiełkami

Kapuste kroimy w paseczki dodajemy do niej posiekana cebulę .Mieszamy doprawiamy solą ,pieprzem i oliwą . Ogórka kroimy w plasterki dodajemy do sałatki . Dodajemy kiełki rzodkiewki . Kropimy sokiem z cytryny i ozdabiamy kołkami cebuli . Solimy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 29.07.2012 09:02
wyśmienicie , wyglada ;)
lordka 10.04.2012 23:07
wygląda ppysznie
aginaa 10.04.2012 19:44
smaczne
Joanna46 10.04.2012 09:35
Prosta i pewnie dobra
przemek20008 10.04.2012 09:19
pycha
EWI 10.04.2012 08:46
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak