Sposób przygotowania

Kapustę pekińska myjemy i kroimy w paski . Ogórka kroimy w plasterki . Winogron myjemy kroimy na połówki . Sałatkę posypujemy owocami goji i dodajemy kiełki rzodkiewki .Doprawiamy sola ,pieprzem ,oliwa i octem balsamicznym .Podajemy

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    lekka i kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    zdrowa i śliczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    apetyczne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    wygląda mega

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !