Sposób przygotowania

Mięso włożyć do grubego woreczka strunowego.
Do wina dodać wyciśnięty czosnek, startą skórkę i sok z cytryny, jałowiec i miód.
Marynatą zalać mięso, zamknąć szczelnie woreczek i włożyć do lodówki na 24-48 godzin.
Co kilka godzin odwracać woreczek, aby mięso równomiernie się zmacerowało.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam do przejrzenia mojej galerii, zapoznania się z pomysłami i przepisami na bardzo różnorodne potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !