Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przygotować zalewę/ wymieszać oliwę,sos sojowy zmiażdżony czosnek, musztardę i zioła/
Umytą, wysuszoną pierś indyczą naciąć nożem w poprzek na całej długości, umieścić w naczyniu, zalać zalewą przygotowaną z podanych składników, przykryć folią spożywczą i pozostawić w chłodnym miejscu na ok.1/2 godz
/od czasu do czasu przewracać mięso/ .


Komentarze

  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    smaczna
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    pieknie wygląda pewnie rozpływa sie w ustach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !