Sposób przygotowania

Biszkopt czekoladowy podzielić na dwie części.
Budyń czekoladowy przygotować według przepisu na opakowaniu i odstawić by ostygł.
Na pierwszą część biszkoptów ułożyć orzechy - trochę je rozbić tłuczkiem ale nie za drobno. Następnie posmarować je masą krówkową. Położyć kolejną część biszkoptu.
Miksujemy zimny budyń z masłem, dodajemy je stopniowo, dodać także mleko. Przygotowany krem smarujemy na biszkopcie.
Posypać krem mielonymi orzechami i polać roztopioną czekoladą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładne 8)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam takie ciacha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !