Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka buraczano-jabłkowa z kminkiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraczki 1/2 kg
jabłka 2 duże
olej
Kminek mielony Prymat
cukier
sól i pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka buraczano-jabłkowa z kminkiem

Buraczki ugotować lub upiec w skórkach.
Ostudzić, obrać i grubo utrzeć.
Jabłka obrać, grubo zetrzeć i wymieszać z buraczkami.
Doprawić kminkiem, solą, cukrem, pieprzem i skropić olejem oraz sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 20.06.2012 08:45
znam i robię podobną
Anna133 20.06.2012 08:45
znam i robię podobną
Habibi 09.04.2012 22:37
Zapraszam do przejrzenia mojej galerii i skorzystania z pomysłów oraz przepisów na bardzo różnorodne potrawy *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak