Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 sztuk
pieczarki 35 dag
cebula 1 sztuka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą

Kroki postępowania

1
Jajka gotujemy w osolonej gotujacej się wodzie.
Krok 1 - Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą foto
2
Następnie obieramy ze skorupki, ppzrecinamy na pół i żółtka wkładamy do miski.
Krok 2 - Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą foto
3
Pieczarki obieramy, kroimy w kostkę, cebulę takze. Podduszamy na patelni.
Krok 3 - Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą foto
4
Wszystko łączmy ze sobą. Doprawimy do smaku i nakładamy do jajek.Mozna polać majonezem, rzecz gustu
Krok 4 - Jajka faszerowane pieczarkami i cebulą foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 05.01.2013 21:57
lubię jajka faszerowane :)
Maniek2 01.06.2012 20:38
pycha
mic 25.04.2012 22:12
lubię jajeczne fanazje:)
Ada-Gaba 14.04.2012 08:12
super
Anna146 10.04.2012 06:59
smaczne jajka
Misiabe 09.04.2012 22:03
Fajny przepis!!
Dorota76 09.04.2012 21:30
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak