Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z serem żółtym i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 20 sztuk
sól i pieprz do smaku
śmeitana 2 łyżeczki
ser żółty 8 dag
pieczarki 20 dag
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z serem żółtym i pieczarkami

Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy ze skorupek i przecinamy na pół. Pieczarki obieramy, kroimy w kostkepodduszamyna pateni z olejem- doprawiamy solą i pieprzem. Ser żóły ścieramy na małych occzkach na tarce. Żółtka jaj wykladamy do miseczki,dodajemy podduszone pieczarki, starty ser i śmietanę. Wszystko dokładnie mieszamy Naklładamy kolejno do połówek jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 21.09.2012 13:08
apetyczne
Ela15 02.09.2012 17:09
pycha
Patrycja35 09.04.2012 21:11
lubie tez takie robilam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak