Sposób przygotowania

1. Jajka ubić z cukrem.
2. Do ubitej masy dodać olej, oranżadę, mąkę i proszek. Wymieszać.
3. Ciasto podzielić na 2 części.
4. Do jednej części dodajemy 2 łyżki mąki, a do drugiej części 2 łyżki kakao.
5. Ciasto kładziemy na środek wysmarowanej i wysypanej tartą bułką formy na przemian (raz żółte, raz czekoladowe).

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    Uwielbiam zebre.
  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    Uwielbiam zebre.
  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    najlepsze ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !