Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso kroimy na kawałki i peklujemy na 24 godziny( na kg mięsa 18 g peklosoli).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    te kiełbasy są bosko smaczne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nie ma to jak swoja kiełbasa - dobrze przyprawiona i wiadomo co ma się w środku :)
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    oj zjadłoby się
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    wspaniała swojska kiełbaska:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    robie, i mam w planach na najblizszy czas
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kiełbacha marzenie...
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    oo mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !