Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Suszone grzyby namoczyć w winie i odstawić na kilka godzin. Następnie należy je zagotować na małym ogniu przez ok 20minut. Odstawiamy do przestygnięcia a potem grzyby kroimy w paski. Wina nie wylewamy, bo będzie potrzebne.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo bogata w smaki zupa. I znajdziemy wino, masełko, a nawet mak. Warto zrobić samemu i przekonać się jak jadła szlachta :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    pycha
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    suszone grzybki, do tego wino - ta zupka musi mieć wspaniały aromat! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Taką zupę z apetytem bym zjadła.
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Tez bym taką chętnie zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !