Sposób przygotowania

Ryż gotować w osolonej wodzie przez 10 min, odcedzić. Jaja ubić z cukrem na kogel mogel, wymieszać z ryżem, rodzynkami i masłem. Przełożyć do wysmarowanego żaroodpornego naczynia. Wstawić do gorącego piekarnika i piec do zarumienienia 40 min. Podawać z osłodzoną śmietanką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Damian10

    słodka przekąska
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pyszny deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta34

    dobra rzecz
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !