Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mieszankę owoców morza rozmrozić, przepłukać pod bieżącą wodą. Na patelnię wlać 2 łyżki oliwy z oliwek, dodać pokrojone ząbki czosnku, papryczkę (ilość papryczki zależy do ostrości jaka chcemy uzyskać więc można dać całą a można część). Kiedy czosnek się przyrumieni wlać wino i gotować aż alkohol wyparuje. Oliwki pokroić na plasterki. Następnie dodać owoce morza, oliwki, posiekaną natkę, pomidory, koncentrat, przyprawić solą, pieprzem, odrobiną cukru, oregano i na małym ogniu smażyć ok 5 minut.


Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    bardzo smacznie muszle wygadaja..:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !