Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babcina pomidorowa bielańska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rostbef wołowy 30 dkg
kostka rosołowa 1
koncentrat pomidorowy 1
pęczek włoszczyzny
sól, cukier, pieprz
posiekana zielenina

Przepis i sposób przygotowania na: babcina pomidorowa bielańska

włoszczyznę umyć,obrać.warzywa pokroić w duże kawałki i włożyć do garnka,dodać kostkę rosołową.ugotować razem z mięsem wywar rosołowy ok,1 godziny.dodać koncentrat pomidorowy.doprawić solą i cukrem.pomidorową podawać z lanymi kluskami i dużą porcją gęstej śmietany.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna87 26.07.2012 18:19
lubię wszystkie zupy
annamariakowalczyk3 16.07.2010 07:17
pyszności.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak