Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Wymieszać składniki marynaty (nie gotować). Zalać umyte mięso i przykryć. Zostawić na 10 godzin w chłodnym miejscu. Co jakiś czas przekręcać aby się równo zamarynowało.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    uwielbiam jagniecine... marynata z czerwonego wina swietnie do niej pasuje.. pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie wypróbuję
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    rewelka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    rewelacyjna kompozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !