Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na pół i wyjmujemy żółtka. Szynkę kroimy w kostkę, ser ścieramy na tarce o bardzo drobnych oczkach.
Żółtka jaj oraz szynkę miksujemy razem ze śmietaną. Do powstałego farszu dodajemy starty żółty ser i napełniamy jajka.
Na każdym jajku układamy posiekanego ogórka i dekorujemy szczypiorkiem.

Serem możemy też posypać napełnione jajka zamiast dodawać go do farszu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pięknie się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !