Składniki:
pierś z indyka | 1 kg |
śmietana 30% | 200 ml |
ser pleśniowy niebieski | 150 g |
jajko | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
orzeszki pistacjowe | 100 g |
żurawina | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pierś z indyka | 1 kg |
śmietana 30% | 200 ml |
ser pleśniowy niebieski | 150 g |
jajko | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
orzeszki pistacjowe | 100 g |
żurawina | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: