Sposób przygotowania

Umyte ozorki zalać wrzącą wodą,dodać liście laurowe,ziele angielskie,kucharka i gotować do miękkości.Ugotowane ozorki ostudzić,obrać ze skóry i pokroić w plastry.Śmietanę wlać do rondelka.Sery pokroić w kostkę,dodać do śmietany i chwilę pogotować,aż sery się rozpuszczą.Do sosu dodać chrzan i przyprawić do smaku pieprzem.Pokrojone ozorki ułożyć na talerzu i polać sosem.Smacznego!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Jak bylam mała czesto je jadałam ,teraz to bardzo bardzo zadko ale przepis sie przyda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    lubię.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam takie potrawy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Ozorki, przypomniała mi się kuchnia mojej babci
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    świetnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Uwielbiam ozorki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo lubię ozory a twój przepis jest bardzo ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Pięknie wyglądają
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Lubię ozorki a Twój przepis brzmi apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    Ozorki i sos chrzanowy - pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo apetycznie wyglądają te ozorki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    accee

    NAJS
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.........

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !