Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Żółtka ucieramy najlepiej mikserem z opakowaniem cukru waniliowego i 1/2 szklanki cukru. Dodajemy mąkę, budyń i 1/2 szklanki mleka, miksujemy. Resztę mleka gotujemy z pozostałą ilością cukru. Kiedy mleko się zagotuje, dodajemy masę i gotujemy aż do momentu uzyskania konsystencji budyniu, studzimy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wygląda wyśmienicie :-)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    sama jeszcze nie piekłam, ale jadłam i wiem, że jest to przepyszne ciasto :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    lubię to ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam refaello ale robię troszkę inaczej, może ten przepis kiedyś wypróbuję:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wilgotne i kokosowe ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    doniiiaaa

    ooo, świetny pomysł. Koniecznie trzeba zrobić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    elaa

    doskonałe ciacho, zrobię na dzień mamy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam to ciasto!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Uwielbiam :D Mogłabym je jeść i jeść i jeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pycha! muszę takie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !