Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy i siekamy w kostkę, cebulę również siekamy w kostkę i podsmażamy.
Ugotowane jaja na twardo kroimy wzdłuż i wyjmujemy żółtka.
Szczypiorek siekamy.
Podsmażone pieczarki i cebulę mieszamy z żółtkami, szczypiorkiem i majonezem, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Następnie małą łyżeczką wypełniamy w jajku puste miejsca gdzie było żółtko.
Smacznego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pychota!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    Bardzo smaczne, tanie i szybkie! Ja robię jwe nie tylko na święta Wielkiej nocy!;) mmmniam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Super, lubię takie proste jajka. Niewiele pracy, ale za to jaki smak.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bajecznie proste i bajecznie smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmm;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    proste i bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ciekawy farsz
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    szybkie i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    proste ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    proste i smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszne śniadanie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    tez tak robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    i znów coś nowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    mniam mniam ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !