Sposób przygotowania

Jajka ugotować ,obrać pokroić na drobno.Chrzan zetrzeć i dodać do jajek, doprawić solą , pieprzem i octem.Wszystko razem wymieszać i potrawa gotowa.Super smakuje na śniadanie na wielkanocnym stole.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    przepis godny wypróbowania, bardzo prosty i szybki w wykonaniu, tylko jakoś mnie ten ocet nie przekonuje... ile go dodajesz?
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    Jak jest chrzan świeży to tylko kilka kilka kropli
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne są takie ja jeszcze jogurt dodaje żeby za ostre nie były
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszne śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !