Sposób przygotowania

Żółtka z ugotowanych na twardo jaj należy włożyć do miseczki i rozgnieść, następnie wymieszać z surowym żółtkiem, musztardą, solą i pieprzem. Następnie ubijać sos trzepaczką dodając wąską strużką oliwę. Sos wymieszać z octem winnym i posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Apatyczny ...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Apetyczny * ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajny sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !