Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bryndza z sardynkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bryndza 25 dag
sardynki 3 sztuki
masło 12 dag
kapary całe Smak 1 łyżeczka
papryka mielona 1 łyżeczka
cebula 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: bryndza z sardynkami

Do utartego na pianę masła dodać roztartą bryndzę, roztarte sardynki, cebulę, posiekane kapary i paprykę; wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Podawać z jasnym lub ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 21.06.2012 12:13
pyszne
Mati13 19.05.2012 14:07
bardzo dobry przepis
marta34 01.05.2012 19:16
ok.
Renia1 23.04.2012 17:38
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak