Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym przez kilka minut mikserem, aby uzyskać puszystą masę. Dodawać po jednym jajku i ubijać jeszcze kilka minut. Wsypać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, miksując wlewać powoli mleko.Do formy muffinkowej włożyć papierowe papilotki i każdą wypełnić do połowy wysokości ciastem. Na ciasto dać po łyżeczce budyniu i przykryć pozostałym ciastem. Piec na jasno złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    extra
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dawno już nie robiłam muffinek :)
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne są
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne są
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !